Halal

Menepati piawaian
halal dan selamat digunakan

Kualiti Terjamin

Kualiti diperakui saintis
melalui kajian secara klinikal

Gamat Terbaik

Ekstrak Gamat Emas (Stichopus Hermanii), spesies gamat terbaik

Bertaraf GMP

Pengilangan
produk bertaraf GMP

10 Juta

Lebih 10 juta
botol Serigama terjual

Jeli Gamat

Sembuh & Pulih Semula

Dengan 100% ekstrak Gamat, Jeli Gamat Serigama menawarkan pelbagai manfaat. Antaranya termasuklah, membantu mengatasi masalah seperti sakit sendi, perut kembung, diabetes dan tekanan darah tinggi, membaik pulih kulit anda, terutamanya proses pemulihan selepas pembedahan. Dengan keistimewaannya yang boleh menurunkan kolesterol, kesihatan jantung anda akan lebih terjamin.

Dari pemulihan dalaman hingga penjagaan kecantikan luaran, Jeli Gamat ini menyumbang kepada kesejahteraan keseluruhan. Jeli ini sesuai untuk sesiapa yang mahu menjalani kehidupan yang lebih baik dan sihat.

350 ml

Ambil satu sudu secara langsung atau campurkan dengan minuman kegemaran anda pada waktu pagi dan sebelum tidur.

Gel Gamat

Luka Sembuh, Kulit Bersinar

Serigama Gel Gamat, memberi kehidupan baru, menyerikan, dan memulihkan dan mengaktifkan semula sel-sel kulit anda. Sesuai untuk semua peringkat umur, gel ini merupakan penawar serbaguna untuk luka, sakit gigi, kelemumur, lecur, ulser mulut, masalah kulit termasuk jerawat, menghilangkan parut dan kedutan tanpa kesan pengetatan. Gel ini membantu melembutkan, menenangkan, dan mempercepat proses penyembuhan.

120ml

Sapukan pada kulit pada waktu pagi dan sebelum tidur. Gunakan sebagai topeng sebelum tidur. Gunakan pada rambut sebagai gel rambut. Gunakan terus ke kawasan yang sakit atau tidak selesa.

Minyak Urut

Keselesaan Kulit, Ketenangan Minda

Dicipta dari campuran minyak bunga matahari, eukaliptus, minyak zaitun, ekstrak gamat tulen, dan minyak esensial serai.

Sensasi aromatik yang memulihkan dan menenangkan, menjadikannya sesuai untuk semua peringkat umur. Ia merangsang proses urutan, meresap ke dalam kulit untuk melegakan otot, dan membantu menghilangkan selulit. Bukan itu sahaja, minyak ini juga turut mengurangkan tekanan dan keletihan dan melegakan otot-otot yang sakit. Tingkatkan kesihatan luaran anda dengan minyak urut ini, pastikan anda segar dan bertenaga.

75ml

Gosokkan dan urut pada kawasan otot yang sakit. Guna di sekitar hidung untuk merasai aroma.

Testimoni Pengguna Serigama

Apa kata mereka selepas menggunakan Serigama?

Serigama telah berjaya membantu jutaan pengguna meningkatkan kualiti kesihatan diri dan kesejahteraan hidup.

Sertai jutaan pengguna yang berjaya menikmati kualiti kesihatan lebih baik.

Saya mengalami sakit sendi setiap kali solat, terutamanya di bahagian lutut. Setelah saya mengamalkan Jeli Gamat dan Minyak Urut Serigama, saya dapat menjalankan solat dengan lebih tenang dan selesa. Terima kasih, Serigama

- Haji Ismail Abdullah, Putrajaya

5/5

Sebelum ini, susah untuk saya melakukan aktiviti harian disebabkan sakit sendi dan cepat rasa penat. Selepas isteri saya memperkenalkan Serigama, saya tidak lagi takut untuk membantu isteri melakukan kerja rumah dan berkebun. Melakukan kerja bersama isteri kini lebih menyeronokkan.

- Ridhuan Abdul Kadir, Seberang Perai

5/5

Kedutan dan keadaan kulit berjeragat buat akak malu untuk menyertai aktiviti persatuan, sehingalah anak akak memperkenalkan Jeli Gamat dan Gel Gamat Serigama. Kulit muka makin sihat dan jeragat makin reda. Akak suka bila ramai kawan tanya, apa petua akak? Serigama lah jawabnya.

- Misilah Misnan, Johor Bahru

5/5

Kaki kebas dan sakit sendi menganggu serja seharian saya akibat kemalangan di tempat kerja. Tekad tidak mahu masalah berterusan, saya nekad mencuba Serigama selepas diperkenalkan oleh kawan saya. Terima kasih, Serigama. Saya lebih selesa melengkapkan kerja saya seharian.

- Nicholas Tugang, Sandakan

5/5

Pakej Permulaan

RM144  RM134 + Beg

1 X Jeli Gamat
1 X Gel Gamat
1 X Minyak Urut

Jeli Gamat

RM68  RM134

Gel Gamat

RM48  RM134

Minyak Urut

RM28  RM134