Halal

Menepati piawaian
halal dan selamat digunakan

Kualiti Terjamin

Kualiti diperakui saintis
melalui kajian secara klinikal

Gamat Terbaik

Ekstrak Gamat Emas (Stichopus Hermanii), spesies gamat terbaik

Bertaraf GMP

Pengilangan
produk bertaraf GMP

10 Juta

Lebih 10 juta
botol Serigama terjual

Jeli Gamat

Sembuh & Pulih Semula

Dengan 100% ekstrak Gamat, Jeli Gamat Serigama menawarkan pelbagai manfaat. Antaranya termasuklah, membantu mengatasi masalah seperti sakit sendi, perut kembung, diabetes dan tekanan darah tinggi, membaik pulih kulit anda, terutamanya proses pemulihan selepas pembedahan. Dengan keistimewaannya yang boleh menurunkan kolesterol, kesihatan jantung anda akan lebih terjamin.

Dari pemulihan dalaman hingga penjagaan kecantikan luaran, Jeli Gamat ini menyumbang kepada kesejahteraan keseluruhan. Jeli ini sesuai untuk sesiapa yang mahu menjalani kehidupan yang lebih baik dan sihat.

350 ml

Ambil satu sudu secara langsung atau campurkan dengan minuman kegemaran anda pada waktu pagi dan sebelum tidur.

Gel Gamat

Luka Sembuh, Kulit Bersinar

Serigama Gel Gamat, memberi kehidupan baru, menyerikan, dan memulihkan dan mengaktifkan semula sel-sel kulit anda. Sesuai untuk semua peringkat umur, gel ini merupakan penawar serbaguna untuk luka, sakit gigi, kelemumur, lecur, ulser mulut, masalah kulit termasuk jerawat, menghilangkan parut dan kedutan tanpa kesan pengetatan. Gel ini membantu melembutkan, menenangkan, dan mempercepat proses penyembuhan.

120ml

Sapukan pada kulit pada waktu pagi dan sebelum tidur. Gunakan sebagai topeng sebelum tidur. Gunakan pada rambut sebagai gel rambut. Gunakan terus ke kawasan yang sakit atau tidak selesa.

Minyak Urut

Keselesaan Kulit, Ketenangan Minda

Dicipta dari campuran minyak bunga matahari, eukaliptus, minyak zaitun, ekstrak gamat tulen, dan minyak esensial serai.

Sensasi aromatik yang memulihkan dan menenangkan, menjadikannya sesuai untuk semua peringkat umur. Ia merangsang proses urutan, meresap ke dalam kulit untuk melegakan otot, dan membantu menghilangkan selulit. Bukan itu sahaja, minyak ini juga turut mengurangkan tekanan dan keletihan dan melegakan otot-otot yang sakit. Tingkatkan kesihatan luaran anda dengan minyak urut ini, pastikan anda segar dan bertenaga.

75ml

Gosokkan dan urut pada kawasan otot yang sakit. Guna di sekitar hidung untuk merasai aroma.

Testimoni Pengguna Serigama

Apa kata mereka selepas menggunakan Serigama?

Serigama telah berjaya membantu jutaan pengguna meningkatkan kualiti kesihatan diri dan kesejahteraan hidup.

Sertai jutaan pengguna yang berjaya menikmati kualiti kesihatan lebih baik.

Kerjaya saya dalam Oil & Gas di pelantar minyak memerlukan saya bekerja dalam kepanasan dan bahang melampau. Kulit berminyak, kusam, terbakar, tona tidak sekata menyebabkan saya sering di panggil ‘Gadis Minyak’. Sehingga saya mula minum Jeli Gamat dan Gel Gamat. Saya suka sebab rasa sejuk dan segar. Kini, lelaki sekerja yang dulu kuat ejek saya ‘Gadis Minyak’, kini dah panggil saya ‘Cik Tunang’. Terima kasih, Serigama.

- Nur Julia, Kuala Terengganu

5/5

Sebagai ‘stewardess’ dan model sambilan, pemakaian ‘make-up’ dalam tempoh yang lama menyebabkan kulit saya kering dan kurang bermaya, walaupun harga make-up saya bernilai ribuan ringgit. Bermula dengan desakan ibu untuk mencuba, kini saya tahu khasiat sebenar gamat asli dengan penggunaan yang lebih moden. Serigama betul-betul mengubah persepsi generasi baru seperti saya mengenai gamat. Siapa cakap perlu belanja mahal untuk jadi lebih sihat dan cantik? Jeli Gamat & Gel Gamat pun dah cukup.

- Ellea Natasha, Georgetown

5/5

Saya selalu mengelak untuk bergambar dengan BFF saya, disebabkan bekas parut jerawat dan jeragat yang teruk di muka. Rupanya bukan saya seorang pernah mengalami masalah sama, cuma BFF saya baru perkenalkan Serigama. Mulanya saya macam tak berapa yakin Jeli Gamat & Gel Gamat boleh selesaikan masalah saya. Bila saya cuba, baru saya sendiri rasa bezanya. Sekarang, saya paling laju bila ‘let me take a selfie’.

- Sabrina Shamsulhuda , Kuala Lumpur

5/5

Mengalami kulit kering bersisik telah membunuh penampilan dan keyakinan saya, menyebabkan saya kurang mempunyai kawan di kolej. Sehingga saya mencuba Jeli Gamat dan Gel Gamat di pasaraya tempoh hari. Saya dapat rasa kulit saya makin sihat, bermaya dan kulit kering dan bersisik makin kurang selepas 3 minggu pemakaian. Saya suka sangat sensasi dingin Gel Gamat bila sapu pada kulit, haruslah sentiasa ada dalam beg saya.

- Azalea Azman, USJ

5/5

Pakej Permulaan

RM144  RM134 + Beg

1 X Jeli Gamat
1 X Gel Gamat
1 X Minyak Urut

Jeli Gamat

RM68  RM134

Gel Gamat

RM48  RM134

Minyak Urut

RM28  RM134