Halal

Menepati piawaian
halal dan selamat digunakan

Kualiti Terjamin

Kualiti diperakui saintis
melalui kajian secara klinikal

Gamat Terbaik

Ekstrak Gamat Emas (Stichopus Hermanii), spesies gamat terbaik

Bertaraf GMP

Pengilangan
produk bertaraf GMP

10 Juta

Lebih 10 juta
botol Serigama terjual

Jeli Gamat

Sembuh & Pulih Semula

Dengan 100% ekstrak Gamat, Jeli Gamat Serigama menawarkan pelbagai manfaat. Antaranya termasuklah, membantu mengatasi masalah seperti sakit sendi, perut kembung, diabetes dan tekanan darah tinggi, membaik pulih kulit anda, terutamanya proses pemulihan selepas pembedahan. Dengan keistimewaannya yang boleh menurunkan kolesterol, kesihatan jantung anda akan lebih terjamin.

Dari pemulihan dalaman hingga penjagaan kecantikan luaran, Jeli Gamat ini menyumbang kepada kesejahteraan keseluruhan. Jeli ini sesuai untuk sesiapa yang mahu menjalani kehidupan yang lebih baik dan sihat.

350 ml

Ambil satu sudu secara langsung atau campurkan dengan minuman kegemaran anda pada waktu pagi dan sebelum tidur.

Gel Gamat

Luka Sembuh, Kulit Bersinar

Serigama Gel Gamat, memberi kehidupan baru, menyerikan, dan memulihkan dan mengaktifkan semula sel-sel kulit anda. Sesuai untuk semua peringkat umur, gel ini merupakan penawar serbaguna untuk luka, sakit gigi, kelemumur, lecur, ulser mulut, masalah kulit termasuk jerawat, menghilangkan parut dan kedutan tanpa kesan pengetatan. Gel ini membantu melembutkan, menenangkan, dan mempercepat proses penyembuhan.

120ml

Sapukan pada kulit pada waktu pagi dan sebelum tidur. Gunakan sebagai topeng sebelum tidur. Gunakan pada rambut sebagai gel rambut. Gunakan terus ke kawasan yang sakit atau tidak selesa.

Minyak Urut

Keselesaan Kulit, Ketenangan Minda

Dicipta dari campuran minyak bunga matahari, eukaliptus, minyak zaitun, ekstrak gamat tulen, dan minyak esensial serai.

Sensasi aromatik yang memulihkan dan menenangkan, menjadikannya sesuai untuk semua peringkat umur. Ia merangsang proses urutan, meresap ke dalam kulit untuk melegakan otot, dan membantu menghilangkan selulit. Bukan itu sahaja, minyak ini juga turut mengurangkan tekanan dan keletihan dan melegakan otot-otot yang sakit. Tingkatkan kesihatan luaran anda dengan minyak urut ini, pastikan anda segar dan bertenaga.

75ml

Gosokkan dan urut pada kawasan otot yang sakit. Guna di sekitar hidung untuk merasai aroma.

Testimoni Pengguna Serigama

Apa kata mereka selepas menggunakan Serigama?

Serigama telah berjaya membantu jutaan pengguna meningkatkan kualiti kesihatan diri dan kesejahteraan hidup.

Sertai jutaan pengguna yang berjaya menikmati kualiti kesihatan lebih baik.

Siapa cakap jadi suri rumah tak penat? Terima kasih Serigama kerana buat saya kekal sihat dan aktif dengan pengambilan Jeli Gamat 2 kali sehari. Anak-anak saya pun suka dengan rasa Jeli Gamat.

- Marina Muhammad, Shah Alam

5/5

Menjaga telatah anak-anak saya yang aktif, mereka sering terdedah kepada luka dan kecederaan. Risau saya ketika melihat parut dan luka yang makin bertambah. Selepas mengamalkan Jeli Gamat dan Gel Gamat, luka cepat kering dan parut makin reda.

- Nurdiana Rahman, Alor Setar

5/5

Seharian sebagai pemandu e-hailing menyebabkan saya cepat lesu, mengantuk dan tidak bermaya. Selepas saya menemui Jeli Gamat dan Minyak Urut Serigama, saya tidak perlu risau lagi untuk mengambil lebih banyak pesanan.

- Afiq Ibrahim, Wangsa Maju

5/5

Sibuk seharian di klinik di tambah pula dengan tanggungjawab sebagai seorang isteri dan ibu di rumah, saya nekad untuk mencuba Serigama. Kini saya lebih cergas dan tenang menguruskan kerjaya dan rumahtangga. Suami dan anak-anak pun suka dengan Serigama.

- Dr. Fatimah Kausar, Kuantan

5/5

Pakej Permulaan

RM144  RM134 + Beg

1 X Jeli Gamat
1 X Gel Gamat
1 X Minyak Urut

Jeli Gamat

RM68  RM134

Gel Gamat

RM48  RM134

Minyak Urut

RM28  RM134