5 Sebab Serigama Jeli Gamat Bagus Untuk Melegakan Sakit Sendi

Jeli Gamat dikatakan memberikan manfaat untuk melegakan sakit sendi secara tradisional dan semulajadi. Berikut adalah 5 sebabd kenapa Serigama Jeli Gamat dapat meredakan sakit sendi secara semulajadi.

1.

Sifat Anti-Radang Semulajadi

Ekstrak Gamat Emas mempunyai sifat anti-radang. Radang adalah penyebab utama sakit sendi, terutamanya dalam kesakitan arthritis. Kandungan 100% ekstrak Gamat Emas tulen dalam Serigama Jeli Gamat membantu mengurangkan radang, pembengkakan dan kekakuan sendi untuk memberi kelegaan.

2.

Kaya Dalam Nutrien

Ekstrak Gamat Emas kaya dengan kolagen, asid amino, vitamin, dan mineral. Kolagen adalah protein utama dalam struktur tisu sendi. Dengan kandungan 80% kolagen, Serigama Jeli Gamat membantu pembaikan dan pemulihan sendi.

3.

Mendukung Kesihatan Kartilaj

Kandungan chondroitin sulfate dan glucosamine yang terdapat dalam Serigama Jeli Gamat dikaitkan dengan kesihatan kartilaj. Serigama Jeli Gamat boleh membantu menjaga ruang sendi dan mengurangkan geseran yang menyebabkan sakit dan keradangan.

4.

Pelinciran dan Kebolehgerakan

Mucopolysaccharides dalam Serigama Jeli Gamat membantu memastikan sendi sentiasa dilincirkan dan dihidrasi. Ini dapat mengurangkan geseran antara tulang dalam sendi dan membolehkan pergerakan sendi yang bebas dan lancar.

5.

Lebih Daripada 10 Juta Botol Dijual

Sejak awal 2000-an, Serigama Jeli Gamat telah mendapatkan kepercayaan masyarakat Malaysia dalam mengurangkan sakit sendi.

Jangan Khuatir! Serigama Jeli Gamat:

Dijamin Halal

Disahkan Halal

Semua produk mempunyai sijil halal daripada JAKIM.

GMP Certified

Kilang Berlesen GMP

Untuk jaminan kualiti, keselamatan, dan kepercayaan pelanggan.

cucumber.256x256

100% Ekstrak Gamat Emas Tulen

Tanpa campuran spesis gamat lain, memastikan kualiti terunggul.

stethoscope.256x256

Formulasi Pakar

Diformulasi dengan kerjasama panel saintis pakar kami. 

Serigama Jeli Gamat

Jeli Gamat

RM68.00

Supplemen kesihatan jeli gamat terunggul di pasaran. Diperkaya dengan semua manfaat kesihatan yang menakjubkan daripada 100% ekstrak Gamat Emas, supplemen ini memberikan keajaiban untuk kesejahteraan anda.

Dengan konsentrasi yang berkuasa, Serigama Jeli Gamat melegakan sakit sendi, luka dalaman dan luka luaran. Tingkatkan sistem imun anda, perbaiki kulit anda, dan tingkatkan kelenturan sendi dengan cecair emas ini.